U bent van harte welkom mn werk op de ark in Nieuwersluis te komen bekijken.

Bel me om een afspraak te maken,...

Heeft u iets gezien dat u thuis zou willen proberen?

Bel me om het op zicht" te komen brengen.

Wilt u in de toekomst voor exposities een uitnodiging ontvangen? 

Ik houd u graag op de hoogte.

Tel: +31(0) 6-24719161  

Email: info@wendyalblas.com

 

Benieuwd naar een prijs; op de Stock pagina het gewenste werk aanklikken en daar komt in bijna alle gevallen de maat en de prijs te voorschijn, anders gewoon even bellen of mailen.

Verkoop met een Kunst - Koop regeling is ook mogelijk. Dat wil zeggen; 20% aanbetalen en resterende 80% in aantal af te spreken termijnen.

Voor andere vragen en of opmerkingen ook graag contact opnemen!

Wendy Alblas heeft een sterk visuele instelling, die ze bij voorkeur op de natuur en verbinding richt. De liefde voor met name paarden, vissen en kreeften is gaande weg ontstaan. Haar overtuiging dat de aarde de mens zal overleven is een terugkerend thema in haar werk.

Haar dieren gaan de confrontatie aan met de mens, als aarde versus mens. Het paard staat voor haar, voor sterk dier dat zich voegt naar de mens, de kreeft als prehistorisch oerdier dat overtuigd is van zn eigenkracht en zo ontstaat er een sterk beeld dat een dieper laag heeft dan de waarnemer in eerste instantie zal ervaren.

Daarbij wil ze mooie beelden creëren en is vanuit de schilderkunst het driedemensionale en fotografie werk ontstaan. 

Na haar bachelor tekenen voltooide Wendy haar master aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Den Haag. Wendy heeft de afgelopen 25 jaar tal van succesvolle tentoonstellingen georganiseerd, waaronder locaties als Media Lounde Baby aan de Keizersgracht in Amsterdam, Fort Nieuwersluis en de Affordable Art Fair. Haar werk is opgenomen in tal van particuliere en bedrijfs kunstcollecties, nationaal en internationaal.

 

The work of Wendy Alblas 

Comprises of colerful figurative compositions with powerful lines.

The power of her work lies in the visual tension between humans and animals such as lobsters, horses and fish. While one painting shows a subtle caress between man and animal, the following canvas shows a clear battle between both.

After her bachelor's degree in drawing, Wendy completed her master at the Royal Acadamy of Fine Arts in The Hague. For the past 25 years Wendy has organized numerous succesful exhibitions, including locations such as Media Lounde Baby on the Keizersgracht in Amsterdam, Fort Nieuwersluis and the Affordable Art Fair. Her work is included in numerous private and coporate art collections nationally and internationally.

 

 

IMG_6616.jpeg

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2